Premis Concepción Aleixandre a la Dona Científica Valenciana

10/Nov/2018

L'Ajuntament de Picanya ha convocat els Premis Concepción Aleixandre a la Dona Científica Valenciana amb l'objectiu de sensibilitzar i reconèixer el treball de les dones a l’àmbit de la ciència a la Comunitat Valenciana.

El termini de presentació de candidatures finalitza el pròxim 10 de novembre, per la qual cosa li agrairíem enormement que li donara difusió entre les possibles interessades.

També volem animar i convidar a la seua institució o entitat a proposar candidatura. Tal i com s’expressa a les bases: universitats, empreses, institucions, collegis professionals, associacions, etc. podran proposar candidatures de dones que al llarg de la seua trajectòria hagen fet aportacions rellevants en l’àmbit de les ciències.

Adjuntem en PDF les bases dels Premis, que també poden consultar-se en la web l'Ajuntament de Picanya: http://www.picanya.org/persones/dones/activitats/premis

Conscients que les contribucions de les dones a la ciència (i també en molts altres àmbits) han sigut oblidades i negades, des del nostre consistori volem ajudar a donar visibilitat i posar en valor les aportacions d'aquestes dones, continuant amb la política d'igualtat que venim desenvolupant amb altres iniciatives encaminades també a aquest objectiu.

En aquesta primera edició, seria per a nosaltres un gran honor que el collectiu de dones científiques conega aquesta convocatòria i participe en ella, si així ho desitja.